Mijn hoogtepunt week 6 DBL: Europa geen angst

Is het gepast om nu te schrijven over Europa en Frankrijk in het bijzonder? Deze vraag heb ik voor mezelf beantwoord met JA. Simpelweg omdat we ons leven niet moeten laten verpesten door terroristen. Ik in ieder geval niet, maar ik heb dan ook makkelijk praten.

Evenwel begrijp ik dat er spelers en coaches van Donar zijn die niet heel lekker in hun vel zitten. Hierbij refereer ik nu niet aan de sportieve prestaties van dit moment. Die zijn so wie so niet echt om over naar huis te schrijven.

Nee ik duid op de reis naar Frankrijk die morgen (maandag) gemaakt moet worden. Dinsdagavond staat op het programma het loodzware Europe Cup-duel tussen Villeurbanne en Donar. Met afgelopen vrijdag in het achterhoofd heb ik alle begrip voor twijfel.

GEEN ANSGT

Want dat is precies de bedoeling (geweest) van al die ellende(lingen).

Volgende week komt Chalon naar Den Bosch toe. Ik kan me best voorstellen dat de spelers en beleidsmakers bij SPM Shoeters even om tafel gaan zitten.

Toch mag het sportieve ook hier niet lijden onder angst. Een overwinning van SPM op de Fransen is noodzakelijk om kans te houden op het bereiken van de volgende ronde.

Het is niet anders.