Interessante forumavond bij Donar, deel 2

Zoals gezegd was het een interessante avond afgelopen woensdag in Martiniplaza waar lang en goed werd gesproken over basketbal in Nederland.

Na de break schoven Jannes Stokroos (voorzitter Donar), Erik Braal (coach Donar) en Arvin Slagter (speler Donar) aan bij Toon van Helfteren en mij en werd er verder gesproken, zeker ook over Donar.

Zo bleek dat als Toon van Helfteren bondscoach blijft Arvin Slagter zo maar zijn assistent kan worden. Verder gaat de DBL de FIBA regels voor accommodaties hanteren. Verder beek dat de Beneliga nog lang niet zo ver is als de Belgen (vooral hun middenmoot) doen veronderstellen, tegelijk bleek dat de forumleden unaniem zijn dat de Beneliga niet ten koste mag gaan van de Eredivisie. En nog veel meer werd er besproken.

Foto: Arnold Meijer