Wordt er weer gestunt in de bekercompetitie?

De bekercompetitie heeft vanavond twee zeer verrassende halvefinalisten. Met Yoast en BAL staan er twee ploegen op het veld waarvan slechts weinig mensen van zullen hebben gedacht dat ze er zouden staan.

BAL stuntte in het kwartfinaleduel tegen ZZ Leiden, de nummer 1 van de DBL, een team met onder andere de MVP, de zesde man en de coach van het jaar; 90-87. “Het was een geweldige avond”, liet coach Radenko Varagic weten.

Ook Yoast zorgde voor een stunt tegen Donar; 97-91. Coach Matthew Otten sprak van een mooie avond, maar lang heeft het feest niet geduurd omdat Zwolle alweer wacht. “Winnen van Donar geeft ons vertrouwen wel een boost!”

Feyenoord pakte Heroes; 91-74. Landstede versloeg The Hague Royals; 89-58.

De halve finales vanavond zijn:

Yoast – Landstede

BAL – Feyenoord

Zeg het maar, wie gaan zondag om 14.30u de finale spelen:

This poll is no longer accepting votes

Wie wint de halve finale tussen Yoast en Landstede?
×

This poll is no longer accepting votes

Wie wint de halve finale tussen BAL en Feyenoord?
×