‘Het voelt als een bad met Nutella!’ en dat is zeven voor Varese met Johan Roijakkers

Mooi getal de 7. Maandagavond won Varese de uitwedstrijd in Napels (74-82). Voor de ploeg alweer de zevende overwinning in acht duels onder Johan Roijakkers. Door de winst is Varese opgeklommen naar de zevende plek op de ranglijst. Nog maar twee punten verwijderd van de vierde plek in de Serie A.

I social post Napoli-Varese: “Spettacolari, Roijakkers un fenomeno. Come bambini in una vasca di Nutella”

Deze kop komt van de site van varesesport.com. Zij hebben na de overwinning op Napels wat reacties op de social media op een rij gezet. De fans van de Italiaanse club weten ondertussen van blijdschap niet meer waar ze het moeten zoeken.

Vito Mininni: “ Superlatieven, dit is het echte Varese en het is zeker nog niet voorbij! Ik wil niet zeggen wat ik denk over hoe het reguliere seizoen zal eindigen. Kom op jongens, vastberadenheid en teamwork zullen ons naar de top brengen.

De troef van deze Varese wedergeboorte ligt volledig in de eenheid van doel en de groep, samenhangend en hongerig naar overwinningen, zoals Daniele Mutti Brambilla schreef : “ Geweldige coach en een groep die snel van mentaliteit veranderde. Bedankt dat je ons hebt laten dromen.”

De eenheid van de groep en de leiding van coach Roijakkers , zoals Manuel Bogni zegt : ” De aansturing van de ploeg door de technische staf is sensationeel, iedereen heeft de vrijheid die zich vertaalt in wederzijds vertrouwen, samenhang in zijn pure staat, en bij elke wedstrijd blinkt iemand uit, want iedereen werkt voor ons en niet voor het ego “, Giampy Caltagirone :” Geweldige Coach, geweldig hart van het team.”

Zin Zan: ” Deze coach is een FE NO ME NO “en Pozzi Claudio : “Wat betekent het om een ​​coach op de bank te hebben die het team met vastberadenheid en hersens leidt. Kom op Varese.”

Tot slot de mooiste en meest bijzondere opmerking van de dag en die waarschijnlijk het beste het moment van extase van de rood-witte fans samenvat, ingesloten in de woorden van Luca Pandolfi die schrijft: ” Ik voel me als een kind ondergedompeld in een bad vol Nutella.”

Johan Roijakkers werd half januari bij Varese ingevlogen om de legendarische club te behoeden voor degradatie. Wekelijks volg ik hem van een afstand. Hier de bijdrage van vorige week.

Varese met Johan Roijakkers niet te stoppen