Mijn BNXT-All Stars, meer van het hart dan van het verstand

Op Koningsdag kan het eigenlijk niet anders en dus heb ik mijn hart gevolgd en wat minder mijn verstand. Dit is mijn All-Star team:

PG: Leon Williams (Donar)

SG: Maarten Bouwknecht (ZZ Leiden)

SF: Stan van den Elzen (Den Helder Suns)

PF: Luuk van Bree (ZZ Leiden)

C: Thomas van der Mars (Heroes)

Coach: Geert Hammink (ZZ Leiden)

Deze ‘startende’ vijf en de coach zijn mijn keuze die gebaseerd is op wat ik dit seizoen van hen heb gezien in combinatie met mijn rubriek haai van de week.

En inderdaad Midtgaard ontbreekt en met hem nog wat buitenlanders die een goed seizoen hebben gehad. Ik schreef al dat de keuze met het hart is en ook speelt mee dat vrijwel alle, en misschien wel alle, buitenlandse spelers volgend seizoen weer weg zijn. Al zijn Dahlman en beetje Caruso de uitzondering. Dus op Koningsdag is dit mijn keuze.

Om de selectie van 12 compleet te maken, het is tenslotte mijn eigen blog:

  • Marijn Ververs (ZZ Leiden)
  • Worthy de Jong (ZZ Leiden)
  • Mack Bruining (Feyenoord)
  • Shane Hammink (Heroes)
  • Sander Hollanders (BAL)
  • Sam Huurman (Den Helder Suns)
  • Ralf de Pagter (Landstede)
  • Assistent coach: Vincent van Sliedrecht (Aris)

Zou een leuke wedstrijden zijn, denk ik, tegen 12 Belgen uit de Belgische kant van de BNXT-league.

Overigens heb ik Keye van der Vuurst de Vries, Emmanuel Nzekwesi, Jesse Waleson, Nathan Kuta en Jito Kok uit mijn selectie gelaten omdat zij voor Belgische clubs spelen. Denk dat ze anders allemaal in mijn selectie hadden gezeten.