Wie speelt straks bij Oranje de hoofdrol tegen Groot-Brittannië? Wellicht de debutant?

Een goed resultaat in Newcastle tegen Groot-Brittannië zet de Oranjemannen op het juiste spoor voor het EK van 2025. De wedstrijd begin om 20.30u. Dit is de 12-koppige wedstrijdselectie van Arik Shivek:

Menno Dijkstra kan als hij tegen Groot-Brittannië van de bank komt debuteren. De 27-jarige center speelt dit seizoen voor Parnu in Estland en is de zoon van Nathan Dijkstra, die in de Eredivisie speelde voor Delft, Den Bosch en Rotterdam. “Het tempo ligt hier wel een tandje hoger”, zei Menno eerder deze week op de training die ik bezocht. Menno Dijkstra, die nooit in de Eredivisie speelde en vooral op het tweede niveau in Spanje, is een stevige center met een driepunter in zijn arsenaal.

Wie moet vrijdagavond de hoofdrol gaan spelen?

This poll is no longer accepting votes

Voor winst op Groot-Brittanië wie is het belangrijkst?
×